B R A N D S   &   B U S I N E S S

I  N F O R M A T I E   E N   T A R I E V E N

_______________________________________________________

B u s i n e s s   S t o r i e s

 product / ambachten / fashion / food / horeca

E v e n t s

evenement / borrel / teambuilding / beurs / congres

B u s i n e s s   P o r t r a i t s

zakelijk profiel | LinkedIn | lifestyle portret 

V O O R   W I E   ?  

 

Voor merken en bedrijven, klein of groot, die op zoek zijn naar sfeervolle beelden. Dit kan zijn ter promotie van producten, een social media campagne of voor een nieuwe website. Ook als je op zoek bent naar een fotograaf voor een  event of zakelijk portret ben je hier aan het juiste adres. 

W A T   K R I J G   I K  ?

 

Het aantal en soort beelden  is afhankelijk van het type evenement of shoot. Dit bespreken we samen vooraf. Na de shoot maak ik een selectie van alle beelden en die bewerk ik in mijn eigen stijl. De beelden worden standaard digitaal geleverd in JPG-bestanden, zonder watermerk, in een online galerij. Via de galerij kun je de beelden delen,  downloaden en opslaan.

I N V E S T E R I N G

 

Mijn tarief voor zakelijke fotografie begint bij €225,-. Voor reportages over jouw bedrijf, jouw producten of voor het vastleggen van een bijzonder moment of event heb ik pakketten met een speciaal tarief.

Mijn naam is Lana. Ik ben de fotografe achter Door Lana. Met mijn fotografie vertel ik het verhaal van jouw bedrijf in een serie sfeervolle beelden. Je kunt mijn stijl het beste omschrijven als een mix van documentaire fotografie en fine-art portretten met een vleugje romantiek.

  

Met een achtergrond in de commerciële sector en mijn affiniteit voor vormgeving creëer ik graag aansprekende beelden die jouw merk versterken.

 

 

Wat jouw business ook is, ik werk graag met jou samen om de beelden in jouw hoofd tot leven te brengen. Neem gerust contact met mij op via het contactformulier of bel mij via 06-42572987 en vraag naar de mogelijkheden. 

 

Wie weet kunnen we binnenkort samen iets moois creëren!

H I G H L I G H T S

______________________

Ga naar: