__________

Wist je dat ik vroeger eigenlijk best verlegen was? Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, alleen door mijn introverte innerlijk moet ik ietsiepietsie meer moeite doen om de eerste stap te zetten dan mensen die van nature extravert zijn. Het gekke, of misschien mooie, is dat ik door fotografie juist veel makkelijker op mensen durf af te stappen. Sociaal soepel noem ik dat, haha.

 

Ja, ik vind het heerlijk om te fotograferen! Het heeft iets magisch om een kus, een lach of kroelmoment zó vast te leggen tot het fijne, artistieke beelden worden. Het maakt mij ook een beetje trots als ik een ander blij kan maken met foto's die door mij (tadááá - door Lana)  zijn gemaakt. Fotografie is altijd mijn creatieve uitlaatklep geweest en misschien is het ook mijn manier om zo iets terug te kunnen geven aan de wereld.

Ik maak graag foto's van mensen omdat ik het leuk vind om emoties vast te leggen. Waar ik graag naartoe wil met mijn fotografie is emoties in beeld kunnen vastleggen, op zo'n manier dat het gevoelens losmaakt als je er naar kijkt. Ik schiet niet alleen wat ik zie, maar ik schiet hoe het aan zou moeten voelen. Klinkt dat logisch? Voor mij, als dat lukt zou dat in de woorden van mijn boefjes  "echt vet" zijn...

 

Maar genoeg over mij. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Ben je na het bezoek aan mijn website enthousiast geworden stuur mij gerust een berichtje of app via 06-42572987. Mailen mag natuurlijk ook.  Ga hiervoor naar contact. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!