TROUWFOTOGRAFIE WANTIJPARK IN DORDRECHT  | MARCELLA+JOHAN

7 september 2019 | Officieel was het nog geen herfst, maar daar leek het wel op. Gelukkig hebben  Johan en Marcella daar rekening mee gehouden toen ze ervoor kozen om in september te trouwen. Het was een regenachtige dag, maar ze lieten zich niet van hun stuk brengen. Er was geen wolk die hun lach die dag kon verslaan: zó hard waren ze aan het genieten!

 

Johan en zijn broer werken in de landbouw. Dus toen het bruidspaar na de kerkdienst naar de feestlocatie reden stonden hun beste vrienden in een stoet met tractors ze op te wachten...mét draaiende motoren. Wat een ongelooflijk lawaai gaf dat, maar het was zo’n tof gezicht!

 

Later die dag reden we voor de shoot door naar een maisveld waar Johan de mais zelf heeft gepland. Het is zo leuk om te zien dat Johan en Marcella op deze manier een persoonlijk tintje aan hun trouwdag  hebben gegeven. Doordat het die dag veel heeft geregend hing er nog vocht in de lucht. Dit zie je terug aan de sprookjesachtige gloed in de foto's. Ik ben fan! En jullie?