TROUWEN OP SCHIERMONNIKOOG | JESSICA+ PIM

29 juni 2019 | Toen ik begin dit jaar de Real Matters Workshop volgde en voor mezelf een aantal doelen stelde voor mijn fotografie heb ik niet durven dromen dat ik een half jaar later de kans kreeg om een bruiloft op een eiland te mogen vastleggen! 

 

Lieneke (van Lieneke Smid Fotografie) belde mij de dag voor de bruiloft op, omdat zij door haar rug is gegaan en geen mogelijkheid zag om de trouwerij zelf te kunnen schieten. Zo ging ik op weg naar Lauwersoog om daar de veerboot naar Schiermonnikoog te pakken.

 

Pim en Jessica bleken twee hele lieve, ontspannende mensen te zijn. Samen hebben ze drie kinderen: twee jongens en één meisje. Ze wilden de kinderen zoveel mogelijk bij de bruiloft betrekken. Dat merkte je aan de getuigenverklaringen voor de kinderen, maar ook toen hun zoon bijvoorbeeld geen bretels en zijn overhemd buiten zijn broek wilde dragen, vonden ze dat ook allemaal prima. 

 

Voor mij is het heerlijk werken als een bruidspaar niet gefocust is op het perfecte plaatje, maar meer gericht is op het creëren van herinneringen: toen we later tijdens het golden hour naar het strand gingen voor een shoot wilden ze ook graag dat de kinderen erbij waren. Ze hebben gerend, gelachen en een echt zandgevecht gehouden. En van dit stukje geluk mocht ik ook allemaal foto's maken.

 

Het heeft iets magisch om met familie en vrienden ertussenuit te gaan en met z'n allen op één locatie te verblijven voor het bijwonen van een bruiloft: een echte destination wedding

 

 

TROUWEN OP SCHIER