A  B  O  U  T     V  U  L  N  E  R  A  B  I  L  I  T  Y

 

"t h e   m o s t   g o r g e o u s   t h i n g   

o n   a   h u m a n   b e i n g"

 BOUDOIRFOTOGRAFIE  | EVGENIIA KIIVE

8 december 2019 | Boudoir klinkt misschien intimiderend, maar dat is het absoluut niet. En het is zeker niet per definitie naakt, dus als jij je meer comfortabel voelt met kleding aan dan kan dat. Wat ik vooral met boudoirfotografie wil laten zien is jouw schoonheid en jij mag bepalen wat jij wilt laten zien. 

 

De shoot vindt thuis plaats in jouw vertrouwde omgeving. Daarbij neem ik voorafgaand aan de shoot contact op met jou om jouw idee door te bespreken en leg ik uit hoe ik te werk ga. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen. Zie jij het zitten dan plannen we een shoot in.

 

Tijdens de shoot gaan we samen ontdekken welke poses natuurlijk voelen en bij jou passen. We gaan niets forceren waar jij je niet fijn bij voelt. Het is ten slotte jouw shoot en ik vind het belangrijk dat jij je prettig voelt. Ik geloof dat we op die manier de beste beelden kunnen creëren. En dat is fijn, want zo krijg je straks een serie beelden waar je met veel liefde en misschien ook met een beetje trots op terug kunt kijken...

 

Mijn boudoirfotografie begint bij €350,-. Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan betekenen stuur mij een bericht of bel mij via 06 42 572 987.