__________

Ik ben nieuwsgierig naar wie jullie zijn en waar jullie gelukkig van worden, zodat ik een sfeervolle en persoonlijke reportage kan maken die niet alleen jullie bruiloft weergeeft maar ook perfect aansluit op wie jullie zijn.

 

De prijs van mijn trouwfotografie begint bij €1.195,- inclusief BTW voor 6 uur fotografie.

Willen jullie meer weten over mijn tarieven en een passende offerte neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Voor mij gaat fotografie over het vangen en vasthouden van momenten. Dat is wat ik met mijn fotografie voor jou wil bereiken. Of het nu om liefdes- of familiemomenten gaat, of jezelf zoals je nu bent, ik zorg ervoor dat ik al deze momenten voor je vastleg in een prachtige serie!

C O L L E C T I E  I

€140,-*

shoot op locatie naar wens

1 uur fotografie

20 beelden

1 persoon

 

geschikt voor: portretten, zwangerschap

C O L L E C T I E  I I

€180,-*

shoot op locatie naar wens

1 uur fotografie

25 beelden

1-3 personen

 

geschikt voor: koppels, kleine gezinnen

C O L L E C T I E  I I I

€210,-*

shoot op locatie naar wens

1 tot 1,5 uur fotografie

30 beelden

1-5 personen

 

geschikt voor: koppels, gezinnen

Willen jullie meer informatie over mijn werkwijze en tarieven? Vraag nu de brochure aan van mijn Photoshoot-Collections via het contactformulier.

Deze prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten  binnen een straal van 10 km vanaf Nesselande, Rotterdam (3059TC) en exclusief parkeerkosten. Daarbuiten zijn de reiskosten €0,35 per km. De prijzen zijn geldig vanaf 6 mei 2019 en kunnen te allen tijde gewijzigd worden zonder nadere kennisgeving. Dit geldt uiteraard niet voor al gemaakte afspraken: de afgesproken prijs staat vast wanneer er een akkoord is gegeven voor de definitieve offerte.

 

Door Lana | Fine Art Fotografie behoudt het recht om de foto's te gebruiken voor de website, social media of drukwerk. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je dat bij de boeking aangeven.

Ben je op zoek naar beelden voor jouw website of social media? Of wil je graag met mij werken bij een styled shoot? Wat jouw business ook is, ik werk graag met jou samen om de beelden in jouw hoofd tot leven te brengen. Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden. Wie weet kunnen we binnenkort samen iets moois creëren!